joi, 19 aprilie 2018

Winter Station - un roman grafic desenat de Cristian Păcurariu




Pe 16 aprilie 2018 editura Glenat a lansat un nou album BD semnat de un autor român. Este vorba de sibianul Cristi Păcurariu  care a desenat (după un scenariu de Christophe Bec) cele 123 de planşe ale albumului  Winter Station.

Protagonista  naraţiunii grafice, Lisa Langlois, este o tânără agent imobiliar care trebuie să supravegheze  lucrările de restaurare ale unei staţiuni de ski abandonate din munţii Sierra Nevada.  Doar că, în localitatea respectivă a  fost descoperit cadavrul unui om  asasinat, se pare, de un psihopat. Aşa încât Lisa Langlois nu se va plictisi în cele două luni pe care trebuie să le petreacă pe şantierul staţiunii, singura femeie  printre toţi bărbaţii angajaţi  de companie.

Albumul a fost editat în format comics, cu coperţi suple şi tipărit în alb-negru (la preţul de 10 euro). El este descris de către editori ca un thriller care îţi îngheaţă sângele în vine, aflat undeva între The Shining al lui Stephen King şi filmul francez  Râuri de purpură (difuzat şi la noi) cu Jean Reno în rolul principal. 






Un comentariu:

Anonim spunea...

Unde e de găsit ?