duminică, 4 iunie 2017

ZELIST despre blogul “benzi desenate romanesti”






www.zelist.ro  este un site care monitorizează audienţa blogurilor româneşti.
  Conform acestuia, în ţara noastră  există 95,169 de bloguri. Bineînţeles, cele mai citite sunt cele ale unor personalităţi artistice sau din media, precum Tudor Chirilă, Cătălin Tolontan, Ciutacu, Mihai Bendeac etc.
Totuşi m-am bucurat să constat că, din totalul de 4.690  bloguri active, benzidesenateromanesti.blogspot.ro se află pe locul 646, în faţa  oricărui alt blog unde vă puteţi informa despre benzi desenate.




După ce, vreme de vreo 20 de ani am fost cam singurul din România care a publicat articole despre benzi desenate în general şi despre banda desenată românească în special, astăzi a devenit  trendy ca toată lumea să scrie  despre BD, chiar dacă majoritatea habar nu au despre ce vorbesc, nu au niciun fel de  cultură în domeniu, ca să nu mai vorbesc de impostorii  narcişti (Decebulă  Grăjdean, Pisicul Pătat) sau de impostorii sfertodocţi.

Faptul că blogul coordonat de mine (la care însă colaborează mai mulţi fani şi exegeţi) este cel mai citit reprezintă, cred, dovada că pasionaţii de BD de la noi  s-au convins de seriozitatea şi viabilitatea  informaţiilor şi articolelor publicate aici.
    
Vă mulţumesc pentru interes, dumneavoastră,  cititorilor, le mulţumesc colaboratorilor care ne trimit regulat informaţii şi articole, precum şi editorilor care ne ţin la curent cu producţia lor editorială (în primul rând editurii HAC!BD) şi vă încurajez, dragi prieteni cititori, să ne transmiteţi  şi dvs. opiniile şi părerile personale  despre banda desenată din România.

De asemenea, vă invit  să  difuzaţi adresa blogului benzidesenateromânesti în rândul prietenilor şi cunoscuţilor dvs., dacă vă doriţi  ca benzile desenate de calitate să devină o prezenţă constantă în librăriile de la noi. 



Să auzim numai de bine!


Niciun comentariu: