sâmbătă, 17 octombrie 2015

Twelve o`clock - capitolul II al romanului grafic semnat Alexandra Gold


Pe site-ul cu acelaşi nume talentata Alexandra Gold a demarat capitolul II al romanului său grafic on-line. 

 Protagoniştii  au ajuns în Transilvania, tărâmul fantasticului prin excelenţă şi capitolul II se deschide cu o frumoasă imagine, Săgeata Albastră şerpuind printre Carpaţi (în fine, nu exact în această imagine, ci în spaţiul alb dintre două casete - în termeni de specialitate " elipsă"). Aceasta este preferata mea, şi, dacă aş putea, aş înrăma-o şi suspenda-o  pe perete, pentru că îmi aminteşte starea de beatitudine pe care o (re)trăiesc de câte ori trec Carpaţii, la bordul Săgeţii Albastre, în drum spre Salonul de la Sibiu.
Cred însă că Alexandra nu a mai călătorit de mult cu acest tren, care nu este compartimentat ca în BD ci se poate circula liber la bordul său, de la un capăt la altul.
Am certitudinea că toţi cititorii blogului nostru citesc romanul grafic al Alexandrei iar cei care acum descoperă  pentru prima oară blogul le recomand călduros s-o facă (eventual să dea şi like-uri) cu atât mai mult cu cât acţiunea trepidantă a romanului de-acum încolo începe.

(c) Alexandra Gold
 Drum bun, la bordul Săgeţii Albastre,  în lumea - fermecătoare şi  misterioasă -  imaginată şi desenată de Alexandra Gold!

Niciun comentariu: