miercuri, 1 octombrie 2014

Atelier de creaţie literară science-fiction şi fantasy



"Căutăm scriitori debutanți pasionați de science-fiction și fantasy. Michael Haulică, Oliviu Crâznic, Florin Pîtea și Marian Coman își pun experiența și talentul la dispoziția voastră.
De-a lungul celor 12 întâlniri veți învăța cum să scrieți în cea mai bună formă ceea ce v-ați propus. De ce scrieți, ce și cum scrieți sunt întrebări la care vă veți răspunde singuri, iar tutorii vor fi aproape să vă ghideze prin „pădurea narativă”, în general, și prin genurile science-fiction și fantasy, în special. Fiecare întâlnire va aborda o temă legată de scris (structură, personaje, dialog, genuri etc). E vorba de antrenament serios aici! Și mai e vorba de feedback pe text, vital pentru scriitorii debutanți.
Rezultatul extraordinar al atelierului este publicarea celor mai bune proze într-o antologie Sf & F la editura Millenium Books.

Durată: 6 săptămâni, 12 ședințe, două zile pe săptămână, în principiu în timpul săptămânii de la 19:00 la 20:30, coordonatorii alternează
Perioadă: 15 octombrie – 26 noiembrie
Loc: nu a fost stabilit, central
Cost: 600 lei (plătiți în două tranșe)
Număr maxim de participanți 15, număr minim 10
Înscriere: Deadline 13 octombrie
Trimiteți la simina@revistadepovestiri.ro un mail cu subiectul „Atelier SF&F” și motivația participării.
 Locurile se ocupă în ordinea înscrierii, iar înainte de curs se plătește un avans (300 lei) când se strânge numărul minim de înscriși.
Pentru orice întrebări, mail la simina @ revistadepovestiri.ro sau apel la 0732.009.198."

Coordonatorii atelierului sunt cunoscuţii şi apreciaţii scriitori SF & F contemporani, Michael Hăulică, Oliviu Crâznic, Florin Pîtea şi Marian Coman, despre care puteţi afla mai multe pe site-ul www.revistadepovestiri.ro.

Personal sfătuiesc pe mulţi dintre tinerii autori BD să participe la acest atelier, pentru că una e să ştii să desenezi bine (acceptabil) şi cu totul altceva să creezi poveşti în imagini... Cu atât mai mult cu cât Marian Coman este şi scenaristul atitrat al celei mai citite benzi desenate din România, Harap Alb continuă...

Niciun comentariu: