duminică, 15 decembrie 2013

PARTIDUL BENZILOR DESENATE prezintă: Puiu Manu revine



După lupte seculare, care au durat peste şase luni, mult aşteptatul eveniment s-a petrecut. Aseară,  14 decembrie 2013, Puiu Manu a dat lovitura cu o nouă aventură în imagini. Este vorba, cum sigur v-aţi dat seama,  despre lansarea albumului Ioniţă Tunsu - un haiduc de Bucureşti, eveniment ce s-a petrecut la librăria Anthony Frost din Calea Victoriei nr.45. 
Fanii maestrului benzilor desenate  au început să sosească chiar înainte de ora anunţată, asa încât dl. Puiu Manu nu a prididit în a oferi autografele mult dorite.Volumul,  în format mare, a fost tipărit în două variante cu şi fără hard-cover, fiecare putând să îl obţină după cum doreşte. 
Unul dintre vechii fani prezenţi aseară  a cumpărat 45 de volume, probabil spre a fii oferite drept cadou de Crăciun. Asta da surpriză ! Un Crăciun petrecut în compania ultimei producţii marca Puiu Manu, nu e de lepădat.
 Imi fac datoria de a vă reaminti că aventurile haiducului Ioniţă Tunsu au fost imortalizate pe planşe (ce puteau fi admirate în original aseară) de către dl. Puiu Manu,  după un scenariu scris de Marius Leştaru. Aceeaşi echipă de excepţie  ce dădea naştere în urmă cu doi ani volumului Dim Sarabandă în Golful Aden. Ambele albume pot fi achiziţionate de-acum înainte de la librăria Anthony Frost sau de pe site-ul editorului Harap Alb continuă...
Cam atât deocamdată. Voi reveni cu un comentariu pe larg în curând.

Captain Romania
În continuare vă prezentăm un scurt fotoreportaj de la eveniment:







 




Niciun comentariu: